Brunnsborrning för vattenbrunn i Skåne

Här utför vi en brunnsborrning för en vattenbrunn åt en kund i Osby, Skåne. Det är ofta högtryck på vattenborrningar under hösten. Med tanke på det låga grundvattenståndet just då krävdes under arbetet en stor försiktighet och flexibilitet från vår sida.

Brunnsborrning för både bergvärme och vattenbrunn i Klippans kommun, Skåne

I juni år 2016 fick vi ett större uppdrag från en kund i Skåne. Kunden höll på med ett rejält nybygge och anlitade oss för brunnsborrning. Uppdraget innebar borrning för både bergvärme och vattenbrunn och resulterade i ännu en nöjd kund.

Bergvärme för Recognus AB i Hässleholm

Recognus AB är ett företag som sysslar med skyltproduktion och har sin verksamhet i Hässleholm i Skåne. I mitten av januari år 2016 anlitade företaget oss för att borra för och installera bergvärme. Uppdraget som innebar brunnsborrning för bergvärme, resulterade i 2×160 meter kollektorbrunnar och en IVT värmepump.

Kvarnby Folkhögskola i Malmö anlitade oss för bergvärme

I juli 2015 blev vi anlitade för brunnsborrning för bergvärme av Kvarnby Folkhögskola i Skåne. Arbetet resulterade i ytterligare en nöjd kund som har bra och effektiv värme året runt!

Borrning för bergvärme i Vankiva skola – Hässleholm

I början av december år 2014 fick vi i uppdrag av Vankiva skola i Hässleholms kommun att borra för bergvärme. Arbetet innebar både brunnsborrning och ingrävning av bergvärme. Varma och glada kunder i Skåne!

Vattenbrunn i Båstad

En härlig sommardag år 2015 fick vi i uppdrag att borra för en vattenbrunn i Båstad, Skåne. En dag med vackert väder och nytt, fräscht vatten!